Odstránenie vrások

Čo je to botulotoxín?

Botulotoxín v liekovej podobe je neurotoxín, ktorý uvoľňuje křče svalov. Botulotoxín preruší nervosvalové spojenie, a tým zabráni mimickému svalu v zmršťovaní, ktoré je hlavnou príčinou tvorby vrások. V korektívnej dermatológii sa injekčne aplikuje vo veľmi nízkych dávkach hlavne do problémových častí tváre. Botulotoxínové injekcie sa využívajú v liečbe rady iných ochorení už viac ako 20 rokov.

Čo botulotoxín odstraňuje? 

OKmimické vrásky na čele, pri koreni nosa a okolo očí

OK

drobné asymetrie na tvári 

OKnadmerné potenie podpazušia, dlaní a plôch nôh

    

       Čelo (medzi obočím) po aplikácií              Čelo (medzi obočím) pred aplikáciou

    

      Oči (po aplikácií)  Oči (pred aplikáciou)

    

   Čelo (po aplikácií)  Čelo (pred aplikáciou)

    

      Oči (po aplikácií)  Oči (pred aplikáciou)

 

Odstránenie hyperhidrózy

Čoje to hyperhidróza? 

Hyperhidróza je lekársky termín pre nadmerné potenie, pre chorobu, ktorá začína obvykle v mladosti a bez liečby sprevádza postihnutého celým životom. Hyperhidróza môže byť lokalizovaná, alebo generalizovaná.

dotKeď je prílišné potenie obmedzené na určité miesto, hovorí sa tomu fokálna hyperhidróza. Tá postihuje typicky: podpazušie,       dlane rúk, chodidlá a tvár

dotKeď prílišné potenie postihuje na tele rozsiahlejšiu plochu, nazýva sa generalizovaná hyperhidróza

Tipické lokalizácie hyperhidrózy 

    

Možno hyperhidrózu liečiť?

Áno, štúdie preukázali, že injekcie botulotoxínu vedú k značnému zlepšeniu fokálnej hyperhidrózy, a že 9 pacientov z 10 liečených botulotoxínom na hyperhidrózu považuje kvalitu svojho života za natoľko zvýšenú, že by ju odporučili.  Albeit erectile dysfunction is more common among older men, it is not a normal part of aging. Treatment depends on the cause of the erectile dysfunction kamagra-au. While ED's frequency does increase with age, it isn't as inevitable as you might think. Low interest in sex isn't the same as erectile dysfunction, but a lot of similar points that stifle an erection can also reduce your libido.

 

  Porovnanie nadmerného potenia sa v podpazuší

   Pred liečbou      Po liečbe 

     
    V pravom podpazuší liečba nebola aplikovaná